Griekse Restaurants

Taverna Nikos Mierlo

Nikos - Mierlo

Geproefd - De sfeervolle Griekse Taverna Nikos in het centrum van Mierlo heeft verrassende combinatiegerechten. Wil je weten wat de Griekse keuken van Taverna Nikos te bieden heeft, kies dan eens voor 'PROEVERIJ 7-gangen'. Je maakt dan een leuke reis door de Griekse keuken met steeds wisselende kleine gerechtjes verdeeld over 7 gangen. Een bezoek aan dit sfeervolle Griekse restaurant van Cleopatra Tsatsos is zeker de moeite waard. Veel eetplezier!

Nikos

Taverna Nikos Mierlo

Nikos Mierlo

De Griekse Taverna Nikos in Mierlo is gevestigd aan de dorpstraat 71. Je kan in de dorpstraat gratis parkeren in één van de parkeervakken. De Griekse mede eigenaresse Cleopatra Tsatsos heeft er een hele mooie Taverna van gemaakt en verwelkomt je met een glaasje ouzo.

Griekse sferen

Taverna Nikos Mierlo

Welkom

Met mooi weer kan je op het mooi aangekleede terras eten. Waar je ook gaat zitten je waant je in Griekenland. Op het terras en in de Taverna zijn de muren voorzien van Griekse sfeerbeelden. Cleopatra heeft aandacht besteed aan de inrichting.

Mooi ingericht

Taverna Nikos Mierlo

Keuken

Grieks restaurant Taverna Nikos heeft een open keuken. Je kan vanuit het restaurant gedeelte de kok het vlees zien flamberen en afblussen met Metaxa. In dit restaurant kan je een grill gerecht combineren met een oven- of pangerecht. Zo proef je van alles.

Fantasia Tou Majira

Taverna Nikos Mierlo

Geproefd

Geproefd hebben wij het gerecht Fantasia Tou Majira (zie foto). Dit is een combinatiegerecht van verschillende grill-, oven- of pangerechten. Wij kregen souflaki, giros, lamskotelet, youvetsi in een pannetje, tzatziki, frietjes en een salade. Je kan hier ook afhalen.

Website Nikos
Delen

Taverna Nikos

Is door Griekse Restaurants geproefd

Geproefd

Wat hebben wij gegeten bij Griekse Taverna Nikos in Mierlo? Wij waren benieuwd naar de menukaart die ons door de zeer vriendelijke bediening 'Nina' werd overhandigd. De menukaart biedt een mooi evenwicht tussen Griekse grill-, vis-, oven- en pangerechten. Ben je vegetarisch geen probleem, er zijn meer dan 15 vegetarische gerechtjes en schotels zoals dolamdakia, halloumi op pita brood, courgetteballetjes, vegetarische mousaka, vegetarische hamburger, vegetarische pastitio. Naast losse gerechten, biedt de menukaart ook afwisselende samengestelde menu's.

Taverna Nikos

Taverna Nikos Mierlo

Wijnglazen met logo

De huisstijl is tot in detail doorgevoerd. Het logo op de wijnglazen, de primaire huisstijlkleur 'oranje' op de website, het servet, de kop en schotels en de mooie zachte oranje sfeerverlichting. Een bezoek aan dit sfeervolle Griekse restaurant is de moeite waard.

Pikilia

Taverna Nikos Mierlo

Voorgerecht

Selectie van diverse koude en warme voorgerechten. Tzatziki, taramas, dolmadakia, aubergine, gebakken mossel en inktvisring, keftedes, pikante feta, pepers, olijven, bonensalade, koolsalade en spinakopita.

Topper

Taverna Nikos Mierlo

Hoofdgerecht

Speciaal bij Taverna Nikos is dat je bij je hoofdgerecht, grillspecialiteiten kunt combineren met een oven- of pangerecht. Zo hebben wij het gerecht fantasia tou majira kunnen proeven met giros, gegrilde kipfilet, souflaki, een lamskotelet en youvetsi.

Karydopita

Taverna Nikos Mierlo

Dessert

Baklava staat meestal wel bij Griekse restaurants op de menukaart. Bij Taverna Nikos troffen wij karydopita aan. Deze huisgemaakte Griekse cake met walnoten smaakte heerlijk. Hoe je deze zoete cake zelf maakt, lees je in de nieuwsbrief van september.

Nieuwsbrief

Gluten en lactose vrij eten

Taverna Nikos biedt aangepaste gerechten voor mensen met een allergie. Hoe mooi is dat? In dit Griekse restaurant kan je gluten en lactose vrij uiteten. Er zijn dan ook diverse gasten die een uur rijden om veilig Grieks te kunnen eten en geen last krijgen van hun allergie.

De Griekse keuken

Deze smakelijke aanbiedingen hebben wij voor je gevonden

Terug