Griekse Restaurants

Athene Schijndel

Athene - Schijndel

Geproefd - Grieks restaurant Athene in Schijndel is gevestigd aan de Hoofdstraat 158. Wat maakt dit Griekse restaurant bijzonder? De twee eigenaren Dimos en Moo hebben al heel wat jaren ervaring in de keuken en de bediening. Bij Athene kunt u genieten van heerlijke Griekse gerechten en wijnen. Een tip is bijvoorbeeld vooraf de dolmades of de feta fourno, als hoofdgerecht de tigania of het grillgerecht Athene schotel. Probeer ook eens één van de Griekse wijnen zoals een fles malagousia. Wil je reserveren bij Grieks restaurant Athene in Schijndel, bel dan via de bel button. Probeer Grieks restaurant Athene in Schijndel ook eens!

Athene Schijndel

Athene Schijndel

Athene Schijndel

Grieks restaurant Athene in Schijndel is gevestigd aan de hoofdstraat 158. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats achter Grieks restaurant Athene. Het adres van deze parkeerplaats is Catharinaplein 1, 5482 HT Schijndel. Er geldt een blauwe parkeerzone dus neem je blauwe parkeerkaart mee.

Grill

Athene Schijndel

Grillgerecht

Op de foto hierboven zie je dat wij de Athene schotel geproefd hebben. De Athene schotel bestaat uit een lamskotelet, souvlaki, soutzuki en super heerlijke giros. Er zijn in totaal 11 verschillende grillgerechten.

Bel Athene Schijndel

Special

Athene Schijndel

Tigania

Een heerlijk gerecht om te proberen is deze Tigania schotel. Dit is een schotel met stukjes kip in een pikante romige kaassaus. Tigania is één van de speciliateiten schotels net als Bekri Meze en Giouvetsi.

Souvlaki

Athene Schijndel

Echt Grieks

De kok van Grieks restaurant Athene zorgt voor heerlijk Grieks eten. De borden zijn rijk belegd. De menukaart biedt naast vlees en vis ook vegatarische gerechten en specialiteiten als Bekri Meze, Giouvetsi, Stifado en Giros á la Athene.

Website Athene Schijndel

Athene Schijndel

Is door Griekse Restaurants geproefd

Jaren ervaring, kort in Schijndel

De eigenaren van Grieks restaurant Athene in Schijndel hebben jaren ervaring in de Griekse keuken. Het restaurant is sfeervol ingericht. Wij zijn hier afgelopen jaren regelmatig gaan proeven en komen zeker terug.

Aanrader

Alleen de betere Griekse restaurants vind je op Griekserestaurants.com

Meer Griekse restaurants