Griekse Restaurants

Mykonos Kaatsheuvel

Mykonos - Kaatsheuvel

Geproefd - Dichtbij de Efteling in Kaatsheuvel bevindt zich het Griekse specialiteiten restaurant Mykonos. Het is een familie restaurant dat sinds 1995 aan de Gasthuisstraat 53 in Kaatsheuvel is gevestigd. De lekkerste gyros zo vers afgesneden van de grill eet je bij Mykonos. De vleesschotels met suzuki en suflaki en gyros zijn een echte aanrader. Ga je bij dit Grieks restaurant eten, bel dan via de bel button, reserveren online is niet mogelijk. Probeer Mykonos ook eens!

Mykonos

Mykonos Kaatsheuvel

Mykonos Kaatsheuvel

Grieks restaurant Mykonos in Kaatsheuvel is gevestigd aan de Gasthuisstraat 53. Je kan gratis voor de deur parkeren. 20 meter rechts van het restaurant is een ruime parkeerplaats met 2 laadpalen. Bij binnenkomst verwelkomt eigenaar Georgios zijn gasten met een glaasje ouzo.

Binnen en buiten

Mykonos Kaatsheuvel

Welkom

Mykonos heeft de zo mooie traditionele Griekse nisjes. Met zonnig weer, eet je buiten op het ruime terras. Voor kinderen is er achter in de tuin een glijbaan en een schommel. Een echt familie restaurant waar het na een dagje Efteling goed toeven en eten is.

Bel Mykonos

Mooie salade

Mykonos Kaatsheuvel

Geproefd

Wij hebben bij Grieks restaurant Mykonos een heerlijke Olympia schotel geproefd. Op deze foto zie je de overheerlijke frisse Griekse salade. Deze salade wordt standaard bij dit gerecht geserveerd.

Olympia schotel

Mykonos

Beste gyros

De gyros kwam zo van de grill en was dan ook perfect warm en erg smakelijk. Mykonos bereidt de beste gyros van Nederland. De Olympia schotel biedt je naast gyros, een souflaki, een lamskotelet, een suzuki en witte bonen in tomatensaus. Let op: tzatziki moet je bestellen.

Website Mykonos

Mykonos Kaatsheuvel

Is door Griekse Restaurants geproefd

Arrangementen en terras

Ben je op zoek naar een restaurant dicht bij de Efteling voor een groep van 10 to 20 personen? Grieks Restaurant Mykonos in Kaatsheuvel heeft er de ruimte voor. Gezellig in Griekse sfeer tafelen met jouw gezelschap vanaf 10 personen. Mooie combinatie schotels van vis en vlees en de echte Griekse Meze "Pikilia" als voorgerecht.

Aanrader

Alleen de betere Griekse restaurants vind je op Griekserestaurants.com

Meer Griekse restaurants