Griekse Restaurants

Vasileia Dongen

Vasileia - Dongen

Geproefd - Grieks restaurant Vasileia in Dongen is gevestigd aan de Eindsestraat 2. Wat maakt dit Griekse restaurant bijzonder? De eigenaresse Litsa verzorgt samen met haar man de bediening en in de keuken staan vader en moeder garant voor de creatie van enkele verrassende en ovenheerlijke gerechten. Een echt familierestaurant met roots van het Griekse eiland Kreta. Op dit eiland heeft de familie in het verleden ook een Grieks restaurant gehad. Bij Grieks restaurant Vasileia in Dongen kunt u dan ook genieten van Griekse gerechten met kretenzische invloeden. Vasileia heeft Griekse gerechten op de kaart staan die u waarschijnlijk nog niet eerder in Nederland heeft geproefd. Een tip is bijvoorbeeld vooraf de dakos een kretenzische bruschetta met tomaat, ui, knoflook en fetakaas. Ook heerlijk vooraf is de dolmadakia en garides tiganak. Probeer als hoofdgerecht één van de Griekse ovenschotels. Heerlijk is de sofrito met stoofvlees in tomatensaus en geserveerd met gebakken aubergine en aardappeltjes. Ook voor de vlees en vis liefhebbers heeft Grieks restaurant Vasileia hele gave signatuurgerechten op de kaart staan. Wil je reserveren bij Grieks restaurant Vasileia in Dongen, bel dan via de bel button. Probeer Grieks restaurant Vasileia in Dongen ook eens!

Vasileia Dongen

Vasileia Dongen

Vasileia Dongen

Grieks restaurant Vasileia in Dongen is gevestigd aan de Eindsestraat 2, 5105 AC in Dongen. Gratis parkeren kan je op de parkeerplaats achter het restaurant. In dit Griekse restaurant maakt u kennis met de geheimen van de Griekse keuken.

Garides

Vasileia Dongen

Verrassend

Op de foto hierboven zie je dat wij de garides tiganak geproefd hebben. Zeer smakelijk gegrillde scampies in een roomsaus van cherry tomaatjes en feta. Er staan heerlijke voorgerechten op de kaart die allemaal de moeite waard zijn om met regelmaat te gaan proeven bij Grieks restaurant Vasileia.

Bel Vasileia Dongen

Pikilia

Vasileia Dongen

Pikilia krya & zest

Een heerlijk gerecht om te proberen is deze mix van verschillende koude en warme voorgerechten. Wij van Griekse restaurants letten dan altijd op de tarama salade. Is deze luchtig opgeklopt? Heerlijk is de huisgemaakte tarama salade, dolmades en kalitsounia, een hartig deeggerecht uit Kreta gevuld met fetakaas, honing en sesamzaadjes.

Piatela Vasileia

Vasileia Dongen

Stoof, grill of vegetarisch

Grieks restaurant Vasileia biedt unieke voor- en hoofdgerechten. Voor de liefhebber van vlees, vis of vegetarische gerechten, biedt de menukaart een keur aan smakelijke Griekse gerechten. Vasileia heeft oog voor details. Dat komt tot uiting in de gerechten, zelfs de Ouzo is met zorg geselecteerd en wordt in een leuk tafelflesje uitgeserveerd.

Website Vasileia Dongen

Vasileia Dongen

Is door Griekse Restaurants geproefd

Kalí órexi!

De eigenaren van Grieks restaurant Vasileia in Dongen zetten dit Griekse restaurant met een keur aan Griekse specialiteiten stevig op de kaart. Het is de moeite waard om hier vaker te gaan eten zodat je de heerlijke lekkernijen die op de menukaart staan kunt proeven. Het pannetje met verschillende soorten vlees, de stoofschotel met verschillende groenten tot aan overheerlijke grill gerechten van vlees of vis. Nog nergens hebben wij een zo gevarieerde en verrassende menukaart gezien. Inmiddels heeft Griekse restaurants Vasileia al meerdere keren geproefd en we komen zeker vaker terug.

Aanrader

Alleen de betere Griekse restaurants vind je op Griekserestaurants.com

Meer Griekse restaurants