Griekse Restaurants

Minos Pallas Tilburg

Minos Pallas - Tilburg

Geproefd - Grieks restaurant Minos Pallas in het centrum van Tilburg heeft een prima '3 gangen-verrassingsmenu'. Zorg dat je trek hebt want je krijgt waar voor je geld. De chefkok van Minos Pallas laat met dit menu zien wat zijn keukenbrigade in huis heeft. Ben je nog nooit bij Minos Pallas geweest en ga je hier voor het eerst eten, stuur ons dan een mail en je krijgt van Griekse Restaurants een verrassingsvoucher toegestuurd. Een bezoek aan dit Tilburgse Griekse restaurant van eigenaren Dimitris Braziotis en Giorgos Delidimos is zeker de moeite waard. Veel eetplezier!

Minos Pallas Tilburg

Minos Pallas

Minos Pallas Tilburg zit midden in het centrum tegenover het Piusplein. De eigenaren verwelkomen je vriendelijk met een glaasje "Ouzo". Neem plaats in één van de typische Griekse nisjes.

Minos Pallas

Minos Pallas Tilburg

19 jaar

Minos Pallas zit ruim 19 jaar in Tilburg. Het restaurant kent een trouwe groep vaste klanten. De eigenaren organiseren maandelijks een Griekse avond in het restaurant.

Pikilia

Minos Pallas Tilburg

Specialiteiten

Het griekse gerecht met een keur aan voorgerechten heet Pikilia. Neem als hoofdgerecht ook eens de "Corfu Schotel". Laat je verrassen door dit ovengerecht.

Giros

Minos Pallas Tilburg

Menukaart

Op de menukaart van Minos Pallas vind je zowel de traditionele Griekse grill- en ovengrechten als ook vegetarische gerechten. Alle gerechten worden geserveerd met een ruime portie frietjes en koolsalade.

Menukaart

De Griekse keuken

Deze smakelijke aanbiedingen hebben wij voor je gevonden

Terug