Griekse Restaurants

Rhodos Den Bosch

Rhodos - Den Bosch

Geproefd - Dit sfeervol restaurant, de goede keuken, de Griekse gastvrijheid en prachtige locatie aan de Kerkstraat in hartje centrum van 's-Hertogenbosch zijn de ingrediënten voor een geweldige en smaakvolle ervaring in dit mooie restaurant. Veel eetplezier!

Rhodos

Rhodos Den-Bosch

Rhodos Den Bosch

Bij binnenkomst word je hartelijk begroet door één van de Griekse eigenaren. De ouzo van het huis is van "Plomari". De menukaart biedt vegetarisch, vlees, vis en zelfs verse kreeft. De kok grillt op een met houtskool gestookte oven.

Vernieuwd

Rhodos Den-Bosch

35 jaar

Grieks Restaurant Rhodos zit al meer dan 35 jaar onder de toren van de Sint-Jan. De beide eigenaren hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze zijn dan ook zelf aanwezig en actief in het restaurant. Het resultaat is een trouwe groep vaste klanten.

Met terras

Minos Pallas Tilburg

Vernieuwd

Grieks Restaurant Rhodos heeft het interieur begin dit jaar prachtig vernieuwd (zie foto's). Reserveer ook eens op de leuke tussen- en bovenverdieping. Vanwege COVID-19 kan ook worden afgehaald of thuisbezorgd.

Cheescake

Rhodos

Keuken

Neem vooraf eens een Pikilia. Je krijgt een keur van proeverijtjes. Vraag als toetje de overheerlijke cheesecake. In het oude Griekenland werd cheesecake geserveerd tijdens de eerste editie van de Olympische Spelen.

Website Rhodos

Afhalen of thuisbezorgen

Grieks Restaurant Rhodos heeft regelmatig leuke acties. Bij afhalen krijgt u 10% korting! U kunt laten bezorgen via mr. Butler (ma t/m zo).

Pikilia

Rhodos

Pikilia

Selectie van diverse koude en warme voorgerechten.

Giros

Rhodos

Giros

Zin in gyros met ringuien, bolletjes rijst en tzatziki?

Suflaki

Rhodos

Suflaki

Zin in souflaki, gyros, bolletjes rijst en tzatziki?

Mixed grill

Rhodos

Mixed grill

Zin in ossenhaas, lamskotelet, kipfilet, gyros, rijst en tzatziki?

De Griekse keuken

Deze smakelijke aanbiedingen hebben wij voor je gevonden

Terug