Griekse Restaurants

Activiteiten

Over ons

Op www.griekserestaurants.com vind je inspiratie en informatie over Griekse restaurants. Ben jij dol op Grieks eten of op Griekenland? De Griekse restaurants op deze site worden door ons persoonlijk bezocht en geproefd.

Op de pagina "Geproefd" staan restaurants die wij hebben geproefd. Lees ook het verhaal achter het gerecht. Heb je zelf een Grieks restaurant, een verhaal achter één van jouw gerechten, stuur ons dan een e-mail en wie weet staat jouw restaurant volgende maand in de spotlights.

Thuisbezorgen

Vanwege COVID-19 kan je ook nu nog steeds bij de meeste Griekse restaurants afhalen. Sommige bezorgen thuis. Bekijk de Griekse restaurants met een afhaalkaart.

Bij de Griekse restaurants met een afhaalkaart of zelfs ook online kunt bestellen, hebben wij een label of een link geplaatst.

Cadeaushop

Bestel jij artikelen via onze cadeaushop bestelpagina, dan zie je tijdens het checkout proces via onze partner PayPal en in de emailbevestiging die volgt de naam "ClarifyConsult" staan. Dit is juist omdat Griekse Restaurants een initiatief is van Clarify Consult.

PayPal checkout presenteert de meest relevante betaalmethoden, zodat jij gemakkelijk kunt betalen met PayPal, iDeal, creditcards en andere betaalmethoden. Klik op de winkelwagen om naar de bestelpagina te gaan.

Restaurant vermelding

Wil je ook een vermelding op www.griekserestaurants.com? Dat kan, je dient dan wel zelf een Grieks restaurant te hebben. Mail ons en wij nemen contact met je op om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Griekse Restaurants is een initatief van Clarify Consult ingeschreven bij de kamer van koophandel KVK70101272. Adres: Scheerwoldehof 5, 50535 JJ Tilburg. BTW-nr: NL001742834B49