Griekse Restaurants

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief

Als het weer mag! Vanwege COVID-19 hebben velen de plannen voor de zomervakantie bijgesteld. Mocht je toch plannen hebben, in deze nieuwsbrief delen wij graag een Griekse eilanden tip. De meeste Griekenland liefhebbers zijn natuurlijk wel eens naar de eilanden Rhodos, Kreta of Kos geweest. Ben je al eens op de eilanden Skiathos, Skopelos of Alonissos geweest? Mooie eilanden, echte pareltjes met Blue Flag stranden en ook geliefd bij de Grieken zelf. En wat heeft Abba met deze Griekse eilanden te maken? In deze nieuwsbrief vertellen wij je er graag meer over.

Bourtzi - schiereilandje

Griekse sporaden

Eilanden tip

Je vliegt op Skiathos en met de boot vaar je naar Skopelos en Alonissos. Mooie groene eilanden met prachtige zandstranden. Op het eiland Skopelos is de film Mama Mia opgenomen. Skiathos heeft het grootste centrum met de typische smalle Griekse straatjes. De buslijn brengt je naar alle mooie baaien. Een auto huren is dan niet meteen nodig.

Atrium - hotel tip

Minos Pallas Tilburg

Hotel tip

Ben je op zoek naar een mooi hotel? Hotel Atrium heeft een prachtig uitzicht over de baai van Agia Paraskevi. Een kleinschalig hotel met een betrokken eigenaresse. Haar vader is architect en heeft het hotel ontworpen met als inspiratiebron een Grieks klooster. Om het strand te bereiken wandel je de trappen af.

Website Atrium

Barbeque

Minos Pallas Tilburg

Het eten

Het hotel ligt tegen een berg en met een licht briesje vanaf zee geeft dat verkoeling op warme dagen. De kok bereidt smakelijke verrassingen met groenten en kruiden uit eigen tuin. Eén keer per week is er een BBQ met heerlijke Griekse gerechten. Voldoende keuze en voor elk wat wils. Op andere dagen eet je traditionele Griekse gerechten zoals stifado en giouvetsi.

Geproefd

Minos Pallas Tilburg

Voorproeven

Als je trek krijgt, ga dan vanaf 1 juni a.s. voorproeven bij één van de Griekse restaurants bij jou in de buurt. Heb je tips voor restaurantbezoek, dan houden wij ons aanbevolen en beloven wij te gaan proeven. E-mail ons jouw favoriete Griekse restaurant tips en vertel ons wat jij daar graag eet en waarom je graag in dit restaurant gaat eten.

Delen

Nieuwsbrief

Lees meer smakelijk Grieks nieuws

Lees verder